Kris Verhoeven, voor afvalcontainers op uw maat!

Een afvalcontainerhuren in Mol kan bij specialist Kris Verhoeven

Wanneer u bijvoorbeeld uw huis aan het renoveren bent of uw tuin heraanlegt, kan u wel eens te maken krijgen met grote hoeveelheden afval. Hiervoor voorziet u best een container om alles op te vangen. Kris Verhoeven is uw partner voor het huren van een afvalcontainer in regio Mol.

U kan beroep op ons doen voor grote en kleine containers: wij kunnen u namelijk voorzien van containers tussen de 8m³ en 40m³, aan u de keuze. Deze containers kan u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kan hiermee steenafval opvangen, zand, restafval, maar ook groen en hout. Verschillende mogelijkheden zijn steeds bespreekbaar. Als u klaar bent, komen wij de container ophalen en zorgen voor de verwerking van uw afval. Zo kan u op beide oren slapen!

Verder kan u ook altijd bij ons terecht voor kleine grondwerken en het vervoeren van bepaalde materialen, van hout tot klinkers. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden altijd bespreekbaar.

Bij Kris Verhoeven zijn uw noden onze prioriteit. Bij ons vindt u steeds een persoonlijke aanpak, kwaliteit en snelle service. En dat voor een correcte prijs. Om een afvalcontainer te huren in Mol en omstreken is er dus maar één adres! Contacteer ons snel voor meer informatie of voor een afspraak.

We bellen u op!
Contacteer ons!014/96 08 98